VW klassiska delar

Volkswagen är en tysk biltillverkare, som idag är bland de 3 största i världen. Sedan VW grundades 1936 har många olika bilmodeller utvecklats och producerats. De många olika bilmodellerna betyder att det finns många olika VW-reservdelar och även VW classic parts för de äldre modellerna.

Bland några av de populäraste modellerna från Volkswagen är Lupoen, Passaten, Poloen och Touaregen. Det här är fyra väldigt olika bilar, var och en i sin egen bilklass. Till exempel, där Lupoen är en mikrobil, är Touaregen en SUV.

Den stora skillnaden i bilmodell innebär att du måste vara medveten om att du får rätt VW reservdelar och VW avgassystem. Därför kan du naturligtvis också få vw delar och reservdelar till VW Lupo, VW classic parts,  VW Passat reservdelar, VW Polo reservdelar och VW avgasrör, så att du kan fixa exakt samma bil som modellen.

Volkswagen Beetle
Volkswagen Beetle är antagligen en av de mest ikoniska bilar som Volkswagen har skapat, och historien går långt. Den första Beetle kom tillbaka på marknaden 1938 och produktionen fortsatte fram till 2003. Därefter avbröts produktionen under en kort period, men den återupptogs redan 2011 i en modernare form än tidigare. Gemensamt för de olika modellerna genom åren är att de bland annat alla klassificeras som en liten medelklassbil. VW Beetle är dock både tillgänglig som en konvertibel och en hatchback, och att du kan få en mängd olika utrustningar och vw bubbla bromsar delar till de olika modellerna beroende på vad man är. Man kan till exempel få flera olika bensin- och dieselmotorer till modellerna, och du kan alltid köpa några fina tillbehör utöver det vanliga tillbehöret.

Volkswagen Golf 1

Volkswagen Golf 1 är den första generationen Volkswagen väldigt populära bil, viken. Det producerades från 1974 till 1983, då Golf 2 tog över marknaden. För modellen kan ett stort antal olika bensin- och dieselmotorer erhållas, och det är samma sak, oavsett om du har det som hatchback eller cabriolet. Den här, som tidigare, tillhör klassen liten medelklassbil, och självklart kan du få vw ekonomiplåt och klassiska delar till dessa modeller.

modeller:

vw buss reservdelar
vw transport reservdelar
vw golf reservdelar
vw jetta reservdelar
vw scirocco reservdelar
vw iltis reservdelar
vw k70 reservdelar
vw karmann ghia reservdelar
vw multivan reservdelar
vw t3 reservdelar
vw t4 reservdelar
vw skalbagge reservdelar
vw 181 reservdelar
vw avgaser
vw bubbla reservdelar

vw 1500 reservdelar
vw 1600 reservdelar
vw 411 reservdelar
vw 412 reservdelar
VW 412 variant reservdelar
VW Golf 1 reservdelar
vw golf 2 reservdelar