Audi klassiska delar


Audi är ett tyskt bilmärke grundat i augusti 1910 av August Horch. Namnet kommer från Horch översatt till latin. Horch menade tidigare att "lyssna" och "lyssna" på latin är Audi. August Horch hade tidigare haft ett företag där hans efternamn var företagsnamn och därför var tvungen att hitta ett annat namn för sitt nya bil- och motorföretag. Idag är Audi en del av Volkswagen-koncernen, men det förändras inte på Audis långa historia, där många fantastiska bilmodeller har producerats.

En av Audi populära modeller är Audi A3, som först producerades 1996. Modellen delar en teknisk bas med VW Golf, Seat León och Skoda Octavia. Det finns för närvarande tre olika generationer inom Audi A3, och därför kan du självklart få många olika Audi classic parts och VW Bubbla delar, som kan åtgärda det minsta problemet om det här inträffar.

En annan mycket populär modell av Audi 80, som vi idag vet som Audi A4. Det producerades först 1972 och produceras fortfarande idag. Det finns fyra generationer inom varje modell. Det innebär att det finns 8 generationer totalt för denna Audi-modell. Detta kräver många Audi reservdelar eller Audi klassiska delar om något skulle hända med bara en av modellerna. Därför är det lyckligt att du kan få Audi 80 reservdelar och Audi A4 reservdelar.

Den sista modellen som nämns är Audi A6. Det producerades först 1968, men här var det känt under namnet Audi 100. Även i denna serie finns 8 olika generationer, som alla behöver olika klassiska delar om något skulle bryta. Så här kan du naturligtvis som alla andra också få Audi A6 klassiska reservdelar, oavsett om det är för motorn, hjul eller annat.

se også: VW Karmann Ghia delar , VW Scirocco delar

modeller:

Audi 100 C1 reservdelar
Audi 100 C2 reservdelar
Audi 100 C3 reservdelar
Audi 100 C4 reservdelar
Audi 200 C2 reservdelar
Audi 200 C3 reservdelar
Audi 50 reservdelar
Audi 60 reservdelar
Audi 75 reservdelar
Audi 80 B1 reservdelar
Audi 80 B2 reservdelar
Audi 80 B3 reservdelar
Audi 80 B4 reservdelar
Audi 90 B2 reservdelar
Audi 90 B3 reservdelar
Audi Cabriolet reservdelar
Audi Quattro reservdelar
Audi V8 reservdelar